Afbeelding
Online marketing

Meer online klanten aantrekken doe je zo

7 mei 2021 om 11:27 Partnercontent

Wil je meer klanten hebben? Dan is online een goede plek om hiervoor te zorgen! Er zijn alleen wel een heleboel verschillende online wegen die naar Rome leiden. Hoe kies je dan de goede? Gelukkig kun je niet echt verkeerd kiezen, maar het is wel zo dat sommige manieren beter bij je zullen passen. Hieronder zullen we er een aantal beschrijven zodat je hier een beetje een idee van krijgt! Lees dus gauw door.

SEO

Op veel plekken kun je een gratis seo scan laten uitvoeren. Zo kun je erachter komen of er veel te verbeteren valt aan je website op SEO gebied. Je kunt er daarna voor kiezen om zelf je SEO te verbeteren, of gewoon je seo laten doen door een externe partij. Waar je ook voor kiest, met betere SEO zul je meer websitebezoekers krijgen en, hopen wij, ook meer online klanten!

SEA

Een andere Populaire manier om meer online klanten aan te trekken is door gebruik te maken van SEA. Met SEA adverteer je bovenin de Google zoekresultaten. Die advertenties heb je vast al eens gezien. Omdat je met deze advertenties helemaal bovenaan de pagina staat en aansluit op de zoekopdracht van de bezoeker, kun je hier goed op inhaken met je advertenties. Ook display advertenties, met banners op verschillende websites, vallen onder SEA. Daarnaast heb je ook nog shopping advertenties, met kleine productweergaven in de zoekresultaten. Ook deze doen het vaak goed!

Social ads

Je bent ongetwijfeld bekend met sociale media en hebt daar vast ook weleens advertenties op voorbij zien komen. Dit zijn de advertenties die vanuit de advertentiemodules van die sociale media worden ontwikkeld. Je kunt hier als eigenaar van een pagina of account gewoon bij, waar je aan de hand wordt genomen en zelf een advertentiecampagne kunt bouwen om zo meer mensen te bereiken. Het is voor iedereen mogelijk om hier mee aan de slag te gaan, maar het is wel handig om niet zomaar een campagne te starten. Je kunt namelijk veel meer waarde uit je investering halen wanneer je dit een beetje slim aanpakt. Om dat te kunnen doen is research een goed idee, maar het is nog veel makkelijker om het gewoon uit te besteden aan iemand die je hier mee kan helpen. Social specialisten kunnen uitstekende campagnes voor je bouwen waar je fantastische resultaten mee behaalt, dus waarom zou je het dan zelf gaan doen?

advertentie
advertentie