Afbeelding
Foto: Pexels

Sluit direct af: een autoverzekering om zorgeloos de weg op te gaan

9 september 2021 om 14:40 Partnercontent

Met je nieuwe auto door het centrum van Gorinchem toeren? Of ga je de omgeving van Gorinchem ontdekken vanuit je nieuwe wagen? Zorg dat je goed voorbereid in je auto stapt door een voordelige autoverzekering te vinden. Sluit direct af en rijd zorgeloos rond.

Wil je weten welke autoverzekering bij jou en je rijgedrag past, dan ga je naar Diks autoverzekering. Daar vergelijk je de aanbiedingen van diverse verzekeraars en bepaal je of een basisverzekering voor jou afdoende is of dat je volledig verzekerd wilt zijn. Lees in dit artikel welke autoverzekeringen er zijn en sluit direct af voor een veilige en onbezorgde rit.

Diverse autoverzekeringen die je direct afsluit

Als je net een nieuwe auto hebt, dan zul je hier erg trots op zijn. Helaas is het rijden in een auto niet zonder risico’s, want zelf kun je fouten maken en met jou zijn er duizenden andere weggebruikers. Als iemand even niet oplet en met zijn auto langs de jouwe schampt, dan hoop je niet een kras op je gloednieuwe lak aan te treffen. Is dat wel het geval, dan is het belangrijk dat je verzekerd bent. De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is een verplichte autoverzekering die je direct afsluit en die schade door derden vergoedt. Dus als jouw auto door toedoen van een ander beschadigd raakt, hoef je niet in eigen buidel te tasten om de schade te vergoeden. Sluit direct af zodat je zorgeloos van je nieuwe bolide gebruikmaakt.

Wil je in je nieuwe auto stappen, maar ontdek je een haarscheurtje in je voorruit? Deze kan uitscheuren tot een fikse ruitbreuk en ondertussen heb je geen flauw benul van de oorzaak van deze schade. Een steentje dat tijdens het rijden tegen de voorruit op is gespat, kan het haarscheurtje veroorzaken. Externe factoren die autoschade berokkenen, kunnen met de WA beperkt casco verzekering worden vergoed. Brand, weersomstandigheden en loslopend wild behoren tot deze externe factoren.

En wil je helemaal zorgeloos de auto instappen met het risico dat je zelf af en toe iets te dicht langs een paaltje rijdt? Of je brengt een andere vorm van schade toe aan je auto, met een all risk autoverzekering wordt alle schade aan je auto, door derden of eigen toedoen, door de verzekeraar vergoed. Sluit direct af, zodat je volledig verzekerd bent en zorgeloos achter het stuur kunt kruipen.

Een nieuwe auto? Sluit direct een goede autoverzekering af via Diks verzekeringen

Met Diks autoverzekering vergelijk je diverse verzekeraars en weet je met welke aanbieding jij het voordeligst uit bent. En niet alleen autoverzekeringen sluit je direct af, ook kun je een brommerverzekering afsluiten via Diks verzekeringen. Dus heb je een nieuwe brommer in plaats van een auto, of heeft je puber je zover gekregen een brommer voor hem te kopen, zorg dan voor een veilige en goede brommerverzekering.

Sluit direct af en rijd zorgeloos weg in de auto of op de brommer. Bij Diks verzekeringen vergelijk je diverse auto- en brommerverzekeringen en bepaal je welke verzekeraar jou het voordeligst helpt. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie