Afbeelding
Maarten Westra Hoekzema

Cabaret en muziek in Theater Peeriscoop

Podiumkunsten

GORINCHEM In theater Peeriscoop staan komende week de volgende voorstellingen op het programma:


Dinsdag 15 oktober, 20:30 uur

Maarten Westra Hoekzema - Toen eindelijk alles lukte

Prijs: € 15,00 inclusief een kop koffie of thee

Met de ATT (aanstormend talent tarief) entreeprijs probeert Theater Peeriscoop, de drempel voor bezoekers om eens ‘iets nieuws’ te proberen te verlagen. Voor slechts 15 euro een avondvullende voorstelling en een kop koffie of thee. Kaartjes reserveren kan via www.peeriscoop.nl of 0183-690022.

Zijn hele jeugd werd Maarten Westra Hoekzema doodgegooid met ‘Alles kan, als je maar wil’, ’the sky is the limit’ en ‘geluk zit in jezelf’. Lang kreeg hij maar niet wat hij wilde. Hij was een echte aanmodderaar verteerd door schuldgevoel, waardoor hij steeds ongelukkiger werd en zich vervolgens nog schuldiger voelde.

Op een dag keerde het tij. Bij zijn recentste voorstelling ‘Tired Of Being Young’ zaten de zalen voller, waren de reacties enthousiaster dan ooit tevoren en de recensenten lovend. Hij ontmoette de vrouw van zijn leven en kocht zelfs een huis. Op de dag dat dit tot hem doordrong, begon hij antidepressiva te slikken.

In ‘Toen eindelijk alles lukte’ vraagt Maarten zich af: wanneer is een leven gelukt?

Zondag 17 oktober, 16:00 uur     

Amuse – Waarom ook niet…  
Prijs: €12,50

AMUSE brengt de voorstelling ‘Waarom ook niet’ naar Gorinchem. De voorstelling gaat over passie voor het theater. Wie kennen we allemaal nog en is het niet tijd voor wat nieuws onder de zon? En hoe zit het met de liefde? Heeft die ook een update nodig of hebben we alleen zelf een update nodig. Zijn er nog stiekem nieuwe taboes in ons leven geslopen? Anita, Marcel en Peter hebben niet alle antwoorden op deze vragen, maar komen wel een heel eind.

Anita Stevens, Marcel Vaandrager en Peter Kann zijn drie heel verschillende artiesten, die elkaar kennen via de Paul van Vliet Theateracademie. Anita en Marcel vullen elkaar op het toneel perfect aan. Tel daar het geweldige pianospel van Peter bij op en je hebt een succesvol trio.

De conferences en liedjes met eigen teksten worden allemaal als amuse aan het publiek gepresenteerd. Een voorstelling met conferences, liederen en mijmeringen, kortom: een voorstelling waar u bij moet zijn!

De voorstelling begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.  Na afloop van de voorstelling staat er in de sfeervolle foyer een heerlijk gevulde hapjestafel klaar en kunt u onder het genot van een drankje gezellig na kletsen en het weekend op passende wijze afsluiten.

De entree bedraagt €12,50 inclusief een consumptie en hapjestafel na afloop. Wilt u bij de bestelling van uw kaarten a.u.b. een telefoonnummer doorgeven voor eventuele wijzigingen en bron- en contactonderzoek.

Tickets zijn te koop via onze website www.peeriscoop.nl of 0183-690022

Afbeelding
advertentie