Afbeelding
Henny Huisman

Komende week in theater ‘t Pand: Henny Huisman en Jasper van der Veen

13 september 2022 om 18:04 Podiumkunsten

GORINCHEM In Theater ‘t Pand aan de Korenbeurs 3-5 in Gorinchem staan komende week de volgende voorstellingen op het programma:

Henny Huisman: Het Achterste Van Mijn Tong
Een avond met Henny Huisman
Vrijdag 16 september, aanvang 20.30 uur, inkom € 11.00

De legendarische Henny Huisman komt naar theater t Pand. In deze ongedwongen en vrolijke personality-show vertelt Henny over zijn leven, zijn carrière en alle talloze collega’s. Een avond vol vrolijke anekdotes, grappige verhalen en hilarische herinneringen. Voor en met het publiek. Met aandacht voor Snuitje, het verhaal achter zijn drum furore bij Lucifer, het winkeltje, de soundmixshow, de miniplaybackshow.

Een avond vol verhalen die al veel te lang op de plank zijn blijven liggen. Over het platleggen van het telefoonnetwerk in heel Nederland, de Surpriseshow (de introductie van emo-tv in Nederland!), Jacques d’Ancona en Bulletje. En je mag natuurlijk ook vragen aan stellen aan Henny. Nog nooit was dit icoon zo dichtbij, nog nooit was hij zo’n open boek. Beleef deze avond samen met Henny Huisman.

Jasper van der Veen

Met “niet gehinderd door enige kennis”

Zaterdag 17 september, aanvang 20.30 uur, inkom € 11.00.

Jasper van der Veen (Groningen, 1987) debuteerde in 2021 met zijn voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen.

De winnaar van het Leids Cabaret Festival 2019 werd het jaar erop daarop door NRC en de Volkskrant naar voren geschoven als een van de onderscheidende comedy talenten van 2020.

Jasper studeerde Politicologie aan de UvA en volgde de theateropleiding van Selma Susanna. In 2012 en 2013 stond hij in de finales van zowel het Groninger als Amsterdams Studenten Festival. Jasper maakte kilometers bij Comedytrain, speelde mee in de line-ups van Cabarestafette en was te zien in dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt, Jeroen Leenders en Henry van Loon.

Dinsdag filmdag 

Het filmcafé en filmhuis gaan ook weer van start. Elke dinsdagmiddag een makkelijk te verteren kwaliteitsfilm uit het filmhuis genre. Op de dinsdagavond een filmhuisfilm die tot nadenken zet. De middagfilm start op 20 september om 14.00 uur, de avondfilm om 20.15 uur. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden is terug te vinden op de website 

http://theaterpand.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie