Afbeelding
Marjolein Meijers

Marjolein Meijers en Andermans Veren in theater ‘t Pand Gorinchem

Muziek

GORINCHEM Alle voorstellingen van theater ‘t Pand vinden nog steeds plaats in Schouwburg de Nieuwe Doelen. Komende week staan de volgende voorstellingen op het programma:

Marjolein Meijers met Tijdloos 

Vrijdag 20 mei, aanvang 20.30 uur. Inkom € 11.00

‘De tijd heeft even stil gestaan maar muziek is van alle tijden. Wij spelen de mooiste liedjes en deunen voor jullie uit alle windstreken en we beginnen in Nederland. Dicht bij huis waar we ons een lang jaar hebben kunnen laven aan onze eigen cultuur.’

Liedjes die je bij de strot grijpen. Schoon van eenvoud. Hilarisch herkenbaar, maar zeker niet alleen lollig. Marjolein Meijers weet het publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap en afscheid. Zonder zich te vertillen aan de “zwaarte van het leven”. Tijdloos geeft een Rotterdamse twist aan o.a.. Nederlandse folk, Ierse, Amerikaanse en zelfs Balkan en Zweedse muziek.

Met Walter Kuipers en Onno Kuipers als muzikale rotsen in de branding.

Andermans Veren Live!

Zaterdag 21 mei, aanvang 20.30. Inkom € 11.00

Het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret! Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker wanneer de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Gingen zij niet voorop in de strijd voor gelijke rechten voor mensch en dier? Spraken zij niet onbaatzuchtig doch met scherpe tong over zaken die hen na aan het hart lagen? 

Waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen? Precies! Omdat daar geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live!

Soms geslepen, maar vaak humorvol laten zij de rijkdom zien van het Nederlandse Cabaretlied. En wat een weelde! Want van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen heeft iedereen zijn steentje bijgedragen aan deze fantastische tijd! En namens hen neemt Andermans Veren Live! met alle liefde uw bedankjes in ontvangst.

http://theaterpand.nl

Afbeelding
advertentie