Afbeelding
Marlon Kicken

Cabaret van Marlon Kicken en Vive Piaf komende week in theater ‘t Pand Gorinchem

27 november 2023 om 19:38 Podiumkunsten

GORINCHEM In theater ‘t Pand staan komende week de volgende voorstellingen op het programma:

Marlon Kicken - Getekend
Vrijdag 1 december, aanvang 20.30 uur, inkom € 12,50
Getekend (bijvoeglijk naamwoord). Uitspraak: ge-te-kend. 1. Door tekenen ontstaan – het getekende portret van Marlon Kicken is de basis van een nieuwe cabaretvoorstelling. 2. Beschadigd – de door het leven getekende man weet elke keer weer de humor ervan in te zien en het publiek mee te nemen. 3. Ondertekend – het getekende contract is nu nog 50 jaar geldig met een afkoopsom van 10 euro en 50 cent. 4. Patroon – deze tijger is prachtig getekend en duidelijk zichtbaar in het licht. De tekening van zijn vacht werkt ook als een goede schutkleur waardoor hij verdwijnt in de omgeving. Was getekend, Marlon Kicken.

Nadja Filtzer - Vive Piaf
Zaterdag 2 december, aanvang 20.30 uur, inkom € 12,50
Nadja Filtzer en musici nemen je mee in de achtbaan van Piaf’s leven en liefdes. In muziek en theatertekst met chansons als ‘la Vie en Rose’ en ‘Rien de Rien’, eigen vertalingen en onbekende juweeltjes, volgt ze het kronkelige pad langs Parijse bordelen naar uitverkochte concertzalen “Nadja de Piaf van de 21e eeuw!...alsof Edith uit de dood is herrezen” de Gelderlander. “Vive Piaf is een waar genot en aanrader, waarop je direct verliefd wordt.”

Filmhuis
Dinsdag 5 december
Dinsdag is in ‘t Pand “moviesdag”. Op de middag om 14.00 uur filmcafé, met de toegankelijke filmhuisfilms en op de avond om 20.15 uur het filmhuis, met vaak prijswinnende filmfestival films. Entree 10 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Theater ‘t Pand

Korenbeurs 3-5, 4201 XD Gorinchem

Tel: 0183 638044

https://theaterpand.nl

Vive Piaf
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie