Afbeelding

Komende week in theater ‘t Pand: bevlogen theatermaakster Astrid Cattel solo

20 maart 2023 om 20:04 Podiumkunsten

GORINCHEM In theater ‘t Pand staan komende week de volgende voorstelling op het programma:

Astrid Catell - ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’

Zaterdag 25 maart. Aanvang 20.30. Inkom; €  11.00.

De bevlogen theatermaakster Astrid Cattel gaat solo. De actrice acteert o.a. sinds 10 jaar als de vaste stand in van Irene Moors bij het RTL4 tv-programma De Tv Kantine. Afgelopen 2 theaterseizoenen bracht zij, zingend, samen met de zoon van Toon een hommage aan Toon Hermans. Astrid heeft destijds haar regionale theaterschool verkocht om nu zelf in de spotlights te gaan staan. Daarnaast treedt zij ook op als presentatrice/dagvoorzitter. Haar ervaring is die van een publieksaantal van 2000+.

OVER DE VOORSTELLING Cabaretière Astrid Cattel heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeengebracht in een kleinkunstprogramma. Zij wordt begeleid door haar pianist. Coaching heeft Astrid van Karin Bloemen. Met haar gesproken teksten en zang verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt bezoekers mee in situaties uit het leven die wij allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Maar bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot. Met een sprankelende knipoog naar cabaret. Doordat Astrid haar jarenlange ervaring en haar persoonlijke warmte èn energie voelbaar zijn in de zaal, maakt dat het geheel tot chique, charmant amusement. Met verve treedt zij sinds september ’21 op en staat zij ook dit theaterseizoen met haar programma ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’ op de planken.
Sprankelend cabaret met emotie, zelfspot en herkenning van situaties uit het dagelijks leven. Afgewisseld met eigen muzieknummers onder begeleiding van piano. Coaching: Karin Bloemen.

Dinsdag filmdag

Dinsdag 28 maart. Inkom 9 euro incl. kopje koffie of thee.
En ook deze dinsdag weer film in ‘t Pand, op de dinsdagmiddag het filmcafé en in de avond het filmhuis. Nu met extra groot filmdoek. Een kopje koffie wordt vers gezet, en de wijn zorgvuldig voor u ingekocht. De middagfilm start.om 14.00 uur, de avondfilm om 20.15 uur. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden is terug te vinden op http://theaterpand.nl

Theater ‘t Pand

Korenbeurs 3-5

4201 XD Gorinchem

Tel: 0183 638044

http://theaterpand.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie