Afbeelding
GP-buro

Doe mee met de Eindejaarsnieuwsquiz! Vraag 12 (slot): december

Recreatie

GORINCHEM Het einde van alweer een zeer bijzonder jaar komt in zicht. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom het zo bijzonder was. Maar hoewel dat ene onderwerp net als vorig jaar het nieuws volstrekt domineerde, gebeurde er genoeg om een jaaroverzicht te maken. Dat doen we in de vorm van een quiz.

We tonen uit iedere maand een foto of een uitsnede daarvan. Aan jou de uitdaging om te raden over welk onderwerp het ging. We geven steeds drie mogelijke antwoorden waarbij een letter hoort. Met de goede antwoorden kan je een woord van twaalf letters vormen.Stuur dat woord in naar stad.gorinchem@bdu.nl (dus alleen dat woord van 12 letters en niet deze losse opgave) en maak kans op twee vrijkaarten voor het Internationaal Film Festival Gorinchem of een Bliekenbon!

Wat staat hier te gebeuren?

K: Idealistisch vervoersbedrijf Het Goed - bekend van de opvallende paarse vrachtwagens - heeft een nieuw pand geopend op Avelingen-Oost. Het personeel wacht hier op de officiële opening en vooral op het royale buffet dat op hen wacht. 

T: Op de woonboulevard Spijksepoort is een nieuw kringloopwarenhuis geopend. Inwoners uit de regio kunnen vanaf nu vijf dagen hun bruikbare spullen doneren.

S: Pal voor de nieuwe lockdown is een nieuwe groothandel in mondkapjes geopend aan de S. van Liendenstraat op bedrijventerrein Papland. De belangstelling was groot bij de officiële opening.

Dit is de laatste opgave in onze Eindejaarsnieuwsquiz. Stuur snel je oplossing in. Veel succes!

advertentie