Wat ontdekte verslaggeefster Rachel Rosier in de boekenkist... ?
Wat ontdekte verslaggeefster Rachel Rosier in de boekenkist... ? NTR

Slot Loevestein in Het Sinterklaasjournaal

16 november 2023 om 14:15 Sinterklaas

GORINCHEM Je ontkomt er natuurlijk niet aan als je naar Gorinchem komt: ook Slot Loevestein kreeg een plaatsje in het Sinterklaasjournaal. 

In de aflevering van woensdag ontdekte verslaggeefster Rachel het verhaal van Hugo de Groot. Ze stond bij het poortje van het Gorcumse huis waar De Groot heen werd gebracht na zijn ontsnapping uit de boekenkist. Slot Loevestein moest ze even van dichtbij bekijken en wat ze daar ontdekte in de boekenkist...

Je kunt het allemaal terugkijken op www.sinterklaasjournaal.nl. Vanavond aflevering 4, op NPO3-Zapp.

Sinterklaas vertelde vrijdag in het Sinterklaasjournaal dat hij helemaal niet naar Gorinchem gaat! Vergist de goedheiligman zich of niet? Volg alle ontwikkelingen over de intocht in ons liveblog!

Sint WIN-actie
Doe jij al mee met onze fantastische Sint WIN-actie? Volg DeStadGorinchem.nl op alle kanalen en maak supermakkelijk kans op schitterende prijzen, zoals een ballonvaart, een overnachting in de B&B van Slot Loevestein, kaarten voor het Sintfestijn op Loevestein, vrijkaarten voor avonturenpark Molenwaard en een van de unieke Gorcumse chocoladeletters van Olala Chocola. Klik hier!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie