Sinterklaasjournaal-verslaggever Jeroen Kramer
Sinterklaasjournaal-verslaggever Jeroen Kramer NTR

Jeroen Kramer op zoek naar nieuw Pietenhuis voor na de intocht in Gorinchem

17 november 2023 om 10:48 Sinterklaas

GORINCHEM Sinterklaasjournaal-verslaggever Jeroen Kramer is al de hele week op zoek naar een ‘Pietenhuis’ waar Sinterklaas en de Pieten na aankomst in Gorinchem kunnen wonen. Tot nu toe heeft hij nog weinig geluk bij zijn zoektocht.

Waar moeten Sint en de Pieten wonen nu het oude Pietenhuis is bezet door het team van Heel Holland Bakt en ook andere huizen die hij vond door andere tv-teams zijn ingenomen?

ONDERTUSSEN IN GORINCHEM

Verder is de andere verslaggever, Rachel Rosier, elke dag op inspectie in Gorinchem. Kan de stoomboot wel aanleggen met al die stroomboten die daar al liggen? Maar wat is dat toch voor rare verkleedkist in Slot Loevestein? Rachel vindt het maar vreemd, en Dieuwertje vanuit de studio ook.

ONDERTUSSEN OP DE STOOMBOOT

Paniek was er meteen al: Het Grote Boek is kwijt. En daar staan de namen van alle kinderen in in verband met pakjesavond. Gelukkig heeft de Hoofdpiet een nieuw boek geregeld, maar dat is nog leeg en daar kunnen alle kinderen hun naam inschrijven, dan komt het goed: op www.sinterklaasjournaal.nl kan dat. Wel jammer dat Piet de Smeerpoets de kleding van de Sint heeft laten verbranden. Hoe moet dat verder?

Sinterklaas vertelde vrijdag in het Sinterklaasjournaal dat hij helemaal niet naar Gorinchem gaat! Vergist de goedheiligman zich of niet? Volg alle ontwikkelingen over de intocht in ons liveblog!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie