Rachel Rosier bij Slot Loevestein
Rachel Rosier bij Slot Loevestein NTR

Sinterklaasjournaal in Gorinchem: Wat deed een ‘pagepak’ in de kist op Slot Loevestein?

17 november 2023 om 07:12 Sinterklaas

GORINCHEM In de vierde aflevering van het ‘Gorcumse’ Sinterklaasjournaal, onthulde verslaggeefster Rachel Rosier wat er in de boekenkist (eigenlijk een verkleedkist) op Slot Loevestein zat. 

Het bleek om een mooi pietenpak te gaan. Of althans, daar leek het sterk op. De ‘ridder’ die haar begeleidde zei geschrokken dat het een ‘pagepak’ was, maar dat leek hij ter plekke te verzinnen!  Welke rol dit pagepak verder gaat spelen, moeten we maar weer afwachten. Vanavond in aflevering 5 horen we vast meer. 

Je kunt het allemaal terugkijken op www.sinterklaasjournaal.nl. Vanavond is aflevering 5 te zien op NPO3-Zapp.

Sinterklaas vertelde vrijdag in het Sinterklaasjournaal dat hij helemaal niet naar Gorinchem gaat! Vergist de goedheiligman zich of niet? Volg alle ontwikkelingen over de intocht in ons liveblog!

Sint WIN-actie
Doe jij al mee met onze fantastische Sint WIN-actie? Volg DeStadGorinchem.nl op alle kanalen en maak supermakkelijk kans op schitterende prijzen, zoals een ballonvaart, een overnachting in de B&B van Slot Loevestein, kaarten voor het Sintfestijn op Loevestein, vrijkaarten voor avonturenpark Molenwaard en een van de unieke Gorcumse chocoladeletters van Olala Chocola. Klik hier!

Verslaggeefster Rachel en de 'ridder' bij de boekenkist/verkleedkist
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie