Afbeelding
Koster MakelaardijHavendijk 64201 XA GorinchemTel.: 0183-630030
de specialist

Koster Zoekservice: actief meezoeken naar een nieuwe woning

6 februari 2022 om 10:18 Zakelijk

GORINCHEM Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt? Wat is momenteel belangrijk bij het kopen en/of verkopen van een huis? De Gorcumse makelaar Edwin Koster van Koster Makelaardij praat ons maandelijks bij. Deze week introduceert hij een nieuwe aankoopservice en vertelt hij over zijn deelname aan de Tour du ALS.

Dat klinkt als twee onderwerpen die niks met elkaar te maken hebben, maar ze zijn wel degelijk verbonden met elkaar bij Koster Makelaardij. Koster is zojuist begonnen met een aanvullende, nieuwe dienstverlening: een zoekservice om intensief mee te zoeken met mensen die op zoek zijn naar een (nieuw) huis. Een grote toegevoegde waarde in de oververhitte huidige markt.

Wat houdt de Koster Zoekservice precies in?

,,Er is momenteel zó veel vraag naar woningen die te koop komen dat je er haast niet tussenkomt. Dat zal voor heel veel mensen herkenbaar klinken. We horen het bij ons op kantoor ook bijna dagelijks: de belangstellende staan in de rij en de prijzen blijven stijgen. Met onze nieuwe zoekservice gaan we actief met je meezoeken.

Als je bij ons geweest bent weten we wat voor huis je zoekt, waar je graag zou wonen en wat je budget is. Daarmee kunnen we heel gericht zoeken en we houden de markt dagelijks voor je in de gaten. Als we zien of horen dat er een huis te koop komt dat bij jouw wensen past, ben je er snel bij. We kunnen eventueel een bezichtiging voor je organiseren en samen gaan kijken.

Wil je dat we je daarna verder begeleiden bij de daadwerkelijke koop, dan doen we dat als aankoopmakelaar. Maar dit voortraject valt allemaal onder de Koster Zoekservice. Dat doen we een jaar lang voor 500 euro, waarvan we 50 euro overmaken naar het goede doel: ALS Nederland.’’

Vanwaar die betrokkenheid bij ALS Nederland?

,,Ik ben een enthousiast fietser. Elk jaar fiets ik een week in de bergen, ergens in Europa, en in juni doe ik voor de tweede keer mee aan de Tour du ALS op de Mont Ventoux. We gaan er met z’n achten naartoe: allemaal uit of afkomstig uit Gorinchem. We beklimmen de Ventoux één of meerdere keren – mijn doel dit jaar is drie keer, dus alle kanten van de berg – en proberen daarmee geld in te zamelen voor onderzoek naar de spierziekte ALS. Van mijn fietsvrienden zijn er twee direct door ALS geraakt. Eén heeft zijn broer aan ALS verloren, de ander zijn vader. Het is een verschrikkelijke ziekte en er is nog veel geld nodig voor onderzoek naar mogelijke behandelingen.’’

Wanneer is de Tour du ALS?

,,Op 9 juni. Het is de tiende editie en in de afgelopen jaren is er met de Tour du ALS ongeveer acht miljoen euro opgehaald door alle deelnemers. Ál het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar Stichting ALS Nederland. Mijn streefbedrag is 2500 euro, maar iedere euro meer is natuurlijk meegenomen. Door per zoekservice 50 euro opzij te leggen, kunnen we vanuit Koster Makelaardij ook een steentje bijdragen.’’

Wil je meer weten over de Koster Zoekservice? Neem dan contact op via www.koster-makelaardij.nl of 0183-630030. Meer informatie over de Tour du ALS en het Gorcumse team: www.tourduals.nl/team/alsjekanhelpen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie