Afbeelding
De verdwenen steden

Column: Verhalen uit de Boekenkist

29 april 2022 om 19:56 Zakelijk

Deze maand wil ik vertellen over mijn winkel, die lang niet iedereen kent. Namelijk mijn webwinkel. Op boekhandeldeboekenkist.nl vind je bijna alle leverbare boeken. Alles wat ik in de winkel heb, maar ook de overige boeken. Deze liggen bij het Centraal Boekhuis in Culemborg. Daarnaast bied ik online ook e-boeken, luisterboeken en spellen aan.
Na het bestellen van een boek krijg je verschillende keuze als het gaat om de bezorging.
Je wilt het snel in huis hebben, dan krijg je het de boek, mits leverbaar, de volgende werkdag thuisbezorgd door Post NL. Wilt u het boek thuisbezorgd krijgen, maar heeft het geen haast, dan kunt u kiezen voor de optie geen haast. Dan verzorgen wij zelf de bezorging. In de meeste gevallen kom ik dan op de fiets langs. En u kunt er ook voor kiezen om het boek op te halen in de winkel.
Met aankopen via mijn webwinkel ondersteunt u direct de plaatselijk boekwinkel.
Op mijn website staat natuurlijk meer. Zo vindt u er nieuws, onze activiteitenagenda en leest u er boekentips. Net als hieronder.

Uw boekverkoper,
Dieter Ouwerkerk


De tips voor deze maand:

Een laatste uitweg – S.A. Cosby €21,99

Een heerlijk thriller over een man, die tegen wil en dank, zijn vroegere criminele carrière nieuw leven in blaast. Het is een goede Amerikaanse thriller voor de liefhebbers van Lee Child en Michael Connelly

De verdwenen steden, boek één – Shannon Messenger €19,99

Het eerste deel van de fantasyserie over de twaalfjarige Sophie. Ze voelt zich altijd een buitenbeentje. En ze kan ook nog eens de gedachten lezen van andere mensen. Niemand kent haar geheim. Tot ze Fitz ontmoet en haar wereld op haar kop staat. In de serie zijn tien delen gepland. Liefhebbers van Harry Potter zullen hier van genieten.

advertentie
advertentie