Afbeelding
Leonie Helmy

Column EFT-coach: Ook voelen wat echte vrijheid is?

14 mei 2022 om 11:58 Zakelijk

Het was onlangs 5 mei, de dag dat Nederland vrijheid viert. Maar wat is eigenlijk vrijheid? Die vraag is misschien geschikt voor een goed gesprek of een les filosofie. Tegelijkertijd weet ik zeker dat de meeste mensen niet beseffen dat hun persoonlijke vrijheid beperkt wordt door vele stresspatronen. 

Mensen zeggen bijvoorbeeld: ,,Ik houd nu eenmaal niet van spreken in het openbaar.” Of ze zeggen: ,,Die chronische klachten heb ik al mijn hele leven, die horen bij mij.” Ik hoor dergelijke uitspraken dagelijks en niets is minder waar. Dit zijn stresspatronen die opgeruimd kunnen worden. 

EFT staat niet voor niets voor Emotional FREEDOM Techniques, het is een techniek die verrassend effectief stresspatronen kan opruimen zodat je bevrijd wordt. Wanneer je eenmaal verlost bent van je stresspatronen zul je je echt vrij voelen. En deze vrijheid is overigens met geen enkele andere vrijheid te vergelijken.

Probeer het zelf! Ik geef gratis online presentaties over EFT en dan draag ik het basisprotocol aan je over. Meedoen? Stuur een email naar info@laurafobler.com

 Laura Fobler

www.laurafobler.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie