Het hele gezin Van Willigen bij Proeverz.
Het hele gezin Van Willigen bij Proeverz. Eline Lohman

Proeverz bezorgt bestellingen

10 februari 2021 om 14:42 Zakelijk

GORINCHEM Ook voor restaurant Proeverz in het Piazza Center in Gorinchem is de coronaperiode zwaar. Maar de medewerkers gaan niet bij de pakken neerzetten en komen met allerlei nieuwe initiatieven. Zo heeft Proeverz een webshop gerealiseerd waar mensen broodjes en andere lekkernijen kunnen bestellen. De bestelling kan afgehaald worden of worden bezorgd. Zoals de Valentijnsbox.

door Eline Lohman

,,We zijn flink geraakt door de coronatijd”, vertelt Wim van Willigen over Proeverz, dat alleen open is voor afhalen. ,,Maar we hebben het snel opgepakt. In een week tijd hebben we een hele webshop opgezet, inclusief foto’s van een food-fotograaf. Mensen kunnen vers afgebakken broodjes bestellen voor de lunch en andere maaltijden. Die kunnen afgehaald worden bij onze vestiging, of we kunnen de bestelling thuisbezorgen.”

VERSPREIDINGSGEBIED Niet alleen inwoners van Gorinchem kunnen genieten van thuisbezorgd eten van Proeverz. Ook mensen die in plaatsen als Vuren, Spijk, Dalem, Hoornaar, Hoogblokland, Schelluinen en Giessenburg wonen, kunnen lunches gemaakt met verse ingrediënten thuis laten bezorgen. Wim: ,,Ons verspreidingsgebied is groot. Mensen kunnen op de website proeverz.nl bestellen en vervolgens kunnen ze gemakkelijk betalen met iDeal. Er komen steeds meer bestellingen binnen, daar zijn we uiteraard erg blij mee.”

Er wordt vooruitgekeken bij Proeverz, dat eerder uitgeroepen werd tot ‘beste lunchroom van Nederland’. Ofwel: er wordt positief gedacht en naar kansen gekeken. ,,Eerder hadden we geen webshop. De coronatijd biedt ook weer kansen – we bereiken nu een ander publiek, zoals thuiswerkers. Natuurlijk hopen we dat deze doelgroep wanneer we straks weer open mogen, blijft bestellen, en/of een bezoek brengt aan onze lunchroom in het Piazza Center.”

HIGH TEA BOX Het kan dan om van alles gaan: verse broodjes voor ontbijt of lunch, soepen, salades, gebak, frisdranken, koffie, bittergarnituur, ijstaarten, speciale Kids-boxen voor thuiszittende kinderen en niet te vergeten de High Tea Box. Met name die laatste loopt erg goed, merkt Wim. ,,Daar waren we echt verrast over, mensen zijn er lyrisch over. Ook de gerechten van deze box worden door onze koks vers gemaakt, net als de rest van ons assortiment. Op deze manier zijn we onszelf steeds weer opnieuw aan het uitvinden en verbeteren. Daardoor komen er verrassende dingen naar boven en dat is altijd goed.”

VALENTIJNSBOX Omdat het bijna Valentijnsdag is, heeft Proeverz iets speciaals: de Valentijnsbox, voor twee personen. Dit is een lunchbox met allerlei broodjes en drankjes. De Valentijnsbox is te bestellen voor € 34,95. Wie iets wil voor het hele gezin, kan de box laten uitbreiden naar meer personen.

Bestellingen - ook voor de lunch - kunnen gedaan worden via de website proeverz.nl, of door te bellen met het telefoonnummer 06-10457693. Vanaf een bestelbedrag van € 30 is de bezorging gratis, onder dat bedrag zijn de bezorgkosten € 2,50. Proeverz is zeven dagen per week open voor afhalen en bezorgen.

Afhalen kan ook op van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

advertentie
advertentie