Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

GJS walst over Altena heen

25 maart 2023 om 20:57 Voetbal

NIEUWENDIJK GJS heeft zaterdag met 0-6 gewonnen van Altena. ,,Vanaf de tweede helft probeerde Altena de schade te beperken en controleerden wij de wedstrijd. Ik kon daardoor ook de JO19 spelers Tom Wigchert en Justus Nieuwesteeg de nodige minuten geven’’, aldus GJS-assistent trainer Marc van der Linden.

0-6 Rob van den Boom 65’

Vanaf het begin van de wedstrijd kreeg GJS erg veel ruimte. Youri Bos was twee keer trefzeker binnen tien minuten. Rob van den Boom maakte in de 26ste minuut vervolgens de 0-3. Bos maakte in de 34ste minuut zijn hattrick compleet en kort daarop maakte Joep Ockhuizen de 0-5.

Na de pauze was het enige doel van de thuisploeg om niet nog meer tegendoelpunten te krijgen. Uiteindelijk maakte alleen Van den Boom nog een treffer voor GJS.

Door de overwinning staat GJS tweede in de 2e klasse H. Volgende week komt EBOH, de huidige nummer vier, op bezoek.