Jeroen van der Veer

Tiental SVW pakt punt tegen Almkerk

25 maart 2023 om 21:17 Voetbal

GORINCHEM SVW heeft zaterdag met 2-2-gelijkgespeeld tegen Almkerk. ,,Helaas hebben wij onze voorsprong niet vast kunnen houden vandaag, al pakken we wel een punt’’, blikte SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek terug op de wedstrijd.

SVW - Almkerk 2-2

De bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd. SVW-doelman Lex Kramers hield zijn ploeg met 2 reddingen echter op de been. Gedurende de eerste helft nam SVW geleidelijk aan het initiatief over. In de 44ste minuut opende Mounir el Ouazizi de score voor de thuisploeg. Vlak voor het rustsignaal maakte El Ouazizi ook de 2-0.

Na de pauze ging het al vrij snel bergafwaarts voor SVW. Yosief Ghide kreeg in de 56ste minuut een tweede gele kaart, en kon dus vertrekken. Nog geen twee minuten later maakte Almkerk de 2-1. In de 70ste minuut werd het vervolgens 2-2. Verder dan dat kwamen de bezoekers echter niet.

Door het gelijkspel staat SVW twaalfde in de 1e klasse D. Volgende week speelt SVW uit tegen Sliedrecht, de huidige nummer elf.