Ab Donker

SVW verliest in slotseconde van Oranje Wit

28 januari 2023 om 21:05 Voetbal

DORDRECHT SVW heeft zaterdag met 2-1 verloren van Oranje Wit in Dordrecht. ,,Net zoals tegen Nivo Sparta geven we een voorsprong uit handen’’, blikte SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek terug op de wedstrijd.

Oranje Wit - SVW 2-1

Aan het begin van de wedstrijd was de thuisploeg wat beter en feller. Deze fase kwam ten einde nadat SVW een strafschop kreeg, die werd benut door Hicham Farhou. Vlak voor het rustsignaal kreeg Ahmed Kelifa een grote kans op de 0-2, maar zijn kans ging er niet in.

In de tweede helft Ging Oranje Wit opzoek naar de gelijkmaker. Die gelijkmaker viel uiteindelijk in de 79ste minuut. Hierna leek de wedstrijd uit te draaien op een gelijkspel tot Oranje Wit in de 96ste minuut nog een strafschop kreeg toegekend. SVW-doelman Lex Kramers pakte de penalty, maar in de rebound ging de bal er toch nog in.

Door de nederlaag staat SVW elfde in de 1e klasse D. Volgende week komt DTS’35, de huidige nummer vier, uit Ede op bezoek in Gorinchem.