Afbeelding
Achilles

Handbalvereniging Achilles doet mee aan Gorinchem sportmaand

18 september 2021 om 11:10 Overig

GORINCHEM Handbalvereniging Achilles is volop bezig met de aanstaande verhuizing naar Dalemplein - Gorinchem Oost. In januari gaan de deuren officieel open.

Maar voordat het zover is, staan er nog aardig wat activiteiten te gebeuren. Onder meer de start van de competitie voor de jeugd en dames midweek, enkele weken geleden. Er zullen vijf uit- en vijf thuiswedstrijden gespeeld worden, voor de jeugd op zaterdagen en de dames op woensdagavond. En natuurlijk op het buitenveld aan de Molenvliet. Tot nu toe mag er publiek aanwezig zijn, met inachtname van de geldende regels overigens.

Met de slogan ‘bij Achilles ben je welkom, we zijn Fan van elkaar en Handbal is Fun’ neemt de vereniging deel aan Gorinchem sportmaand van 18 september tot en met 17 oktober. Een jaarlijks terugkerend evenement op initiatief van Gorinchem Beweegt. Met flyers en posters zal Achilles overal zichtbaar zijn.

Achilles gaat vanaf 2022 Play Fit verzorgen, spelend leren bewegen voor kinderen van 4 t/m 6 jaar, op woensdagmiddag. Handbal voor kinderen tussen 7 en 12 jaar op maandagmiddag en avond, handbal voor Dames B op woensdagavond. Handbal voor jongens en mannen vanaf 16 jaar op woensdagavond. Special handbal voor sporters met een beperking op maandagavond. Dames midweek vanaf 20 jaar, wedstrijden en trainingen wisselen elkaar af. Handbal Fit op maandagavond, fitheid en handbal komen samen. Handbal Fit senior voor 65+ op donderdagavond, een combinatie van oefeningen gericht op balans en coördinatie, met als hoofddoel, gezelligheid, ontmoeten en samen bewegen. Fit & Fitter, een fusie tussen crossfit en ASM, werken aan conditie en kracht. 

www.handbalgorinchem.nl 

advertentie
advertentie