SVW en Altena komen niet tot scoren

16 oktober 2021 om 21:25 Voetbal

GORINCHEM Zaterdag heeft SVW met 0-0 gelijkgespeeld thuis tegen Altena. ,,Het was een echte vechtwedstrijd, niemand verdiende de overwinning vandaag’’, blikte SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek terug op het gelijkspel.

SVW - Altena 0-0

SVW begon de wedstrijd goed want al na vifj minuten had Naser el Mousati een grote kans op de 1-0. ,,Daarna was er niet echt een bovenliggende partij en werd er vooral veel op het middenveld gevoetbald.’’ Bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-0.

In de tweede helft ,,waren er aan beide kanten vrijwel geen kansen.’’ Het spelbeeld met het eerste deel van de wedstrijd was vrijwel onveranderd. ,,Af en toe was er wat gevaar uit standaardsituaties maar er was geen bovenliggende partij.’’ Daarom eindigde de wedstrijd ook zoals die begon.

Door het gelijkspel staat SVW 3e in de 2e klasse F. Volgende week komt Woudrichem op bezoek in Gorinchem, dat 7e staat na een 0-6 verlies tegen EBOH.