Jeroen van der Veer

Vuren en BZC’14 delen de punten

18 oktober 2021 om 09:50 Voetbal

VUREN Zaterdag heeft VV Vuren met 2-2-gelijkgespeeld thuis tegen BZC’14 uit Brakel/Zuilichem. ,,Een terecht gelijkspel, wij waren beter in de eerste helft en zij in de tweede helft’’, blikt Vuren-trainer Rick Kolff terug op de wedstrijd.

Vuren - BZC’14

Vuren begon sterk aan het duel, in de 20ste minuut schoot Bas van der Vliet de thuisploeg op 1-0. Na een half uur verdubbelde Fabian van Horssen de score en zo ging Vuren met een 2-0-voorsprong naar de kleedkamers.

In de tweede helft ging Vuren meer mee ,,in het fysieke spel van BZC’14’’, waardoor de bezoekers meer in de wedstrijd kwamen. Rond de 70ste minuut maakten de bezoekers de aansluitingstreffer en in de 85ste minuut de gelijkmaker. Kort voor het einde van de wedstrijd kreeg BZC’14 nog wel een rode kaart maar die had geen invloed meer op de uitslag.

Door het gelijkspel staat Vuren 5e in de derde klasse D. Volgende week komt Haaften op bezoek, dat 6e staat na een 2-3 verlies tegen ONI.