Unitas verslaat tiental Hercules

24 oktober 2021 om 19:12 Voetbal

UTRECHT Zondag heeft GVV Unitas met 0-1 gewonnen van USV Hercules. ,,Wij zijn erg blij met deze overwinning, Hercules was de best spelende ploeg die we tot nu toe zijn tegengekomen’’, aldus Unitas-trainer Michel van Oostrum.

Hercules – Unitas 0-1

16’ Ilias Zaimi 0-1

Aan het begin van de wedstrijd was Hercules beter dan de bezoekers. Dit was tot Ilias Zaimi in de 16e minuut Unitas op voorsprong bracht. Kort hierop kreeg een speler van Hercules een directe rode kaart wegens een overtreding. ,,Tegen een team met een rode kaart spelen is altijd lastig.’’ Tot aan het rustsignaal bleef het vervolgens 0-1.

In de tweede helft liet Unitas ,,het initiatief over aan Hercules’’ dat niet door de defensie van de bezoekers kon breken. Ook Unitas zelf kwam niet meer tot scoren en zo bleef het bij 0-1.

Door de overwinning staat Unitas 5e in de Derde Divisie B. Komende woensdag speelt Unitas uit tegen Achilles Veen in de eerste ronde van de KNVB Beker.