Herovina verliest nipt van Leerdam Sport’55

6 november 2021 om 20:14 Voetbal

HERWIJNEN Herovina is er zaterdag niet in geslaagd om te winnen van Leerdam Sport’55, in Herwijnen werd het 1-2. ,,Het was een foutenfestival vandaag, alle treffers kwamen van blunders’’, blikt Herovina-trainer Marcel de Groot terug op de wedstrijd.

Herovina – Leerdam Sport’55 1-2

De thuisploeg begon erg sterk aan de wedstrijd. In de eerste tien minuten waren er grote kansen voor Kevin Steenbruggen, Wilfred van Maaren en Coen de Ridder. Uiteindelijk was het niet Herovina dat op voorsprong kwam, Leerdam Sport’55 maakte namelijk in de 33ste minuut de 0-1. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft bleef Herovina het overwicht houden en in de 50ste minuut had Steenbruggen een ,,levensgrote kans’’ op de gelijkmaker. Het waren wederom de bezoekers die wisten te scoren, in de 76ste minuut werd het namelijk 0-2. Vlak voor tijd maakte van Maaren nog de aansluitingstreffer en kort daarop was er nog een enorme kans op de gelijkmaker, die uiteindelijk niet viel.

Door het verlies staat Herovina 8e in de 4e klasse E. Volgende week speelt Herovina thuis tegen HSSC’61 uit Hei en Boeicop in de KNVB Beker.