Unitas kansloos uit de beker

27 oktober 2021 om 23:17 Voetbal

VEEN Woensdag is Unitas er niet in geslaagd om door te gaan in de beker. Achilles Veen was met 4-0 te sterk voor de Gorcumers. ,,Zonde, wij hebben de minste wedstrijd van het seizoen gespeeld vandaag’’, blikt Unitas-trainer Michel van Oostrum terug op de wedstrijd.

Achilles Veen – Unitas 4-0

1-0 Remon Koenen 27’

2-0 Remon Koenen 46’

3-0 Teun Sebregts 56’

4-0 Rico Geeroms 72’

Achilles Veen begon goed aan de bekerwedstrijd, al in de 27ste minuut kwam de thuisploeg door een treffer van Remon Koenen op voorsprong. ,,Hierna had Unitas een paar kansen op de gelijkmaker, maar deze werd helaas niet gemaakt.’’ Kort voor rust verdubbelde Koenen de voorsprong.

Na wat omzettingen begon Unitas iets beter aan de tweede helft en had Achilles Veen ,,moeite met de nieuwe aanvallende speelstijl.’’ Desalniettemin was het Teun Sebregts die in de 56ste minuut uit een counter de 3-0 maakte. Toen Rico Geeroms rond de 70ste minuut ook nog de 4-0 tot stand bracht was het definitief gedaan met het verzet van Unitas.

Door het verlies is Unitas uitgeschakeld in de KNVB Beker. Komende zaterdag speelt Unitas uit tegen JOS Watergraafsmeer in de Derde Divisie B.