Jeroen van der Veer

SVS’65 wint kraker onderin

26 februari 2022 om 19:50 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag met 4-3 gewonnen van Leerdam Sport’55 . ,,Het was een echt duel in de kelderklasse met veel fouten en leuke momenten, gelukkig stonden wij elke keer aan de goede kant van de score’’, blikt SVS’65-trainer José van der Ven terug op de gewonnen wedstrijd.

SVS’65 – Leerdam Sport’55 4-3

De thuisploeg had een flitsend begin van de wedstrijd, al in de tweede minuut opende Fitim Meha de score voor SVS’65. In de 18e minuut was het wederom Meha die de score verdubbelde. Direct vanaf de aftrap maakte Leerdam Sport’55 echter de aansluitingstreffer en zo bleef het spannend. Nog geen tien minuten later kregen de bezoekers een strafschop, die werd benut, en zo stond het weer gelijk. Bij het rustsignaal waren de ploegen nog steeds in evenwicht.

Kort na het begin van de tweede helft was het Sam Muilenberg die SVS’65 weer op voorsprong schoot. Na een uurtje te hebben gespeeld kwamen de bezoekers toch weer langszij. In de 75ste minuut was het Duane Ruytink die de zege definitief over de streep trok voor de thuisploeg door de 4-3 te maken.

Door de overwinning staat SVS’65 negende in de 4e klasse E. Volgende week speelt SVS’65 uit tegen hekkensluiter SSW in Dordrecht.