Tiental Arkel verliest van Drechtstreek

5 maart 2022 om 22:46 Voetbal

ARKEL Zaterdag heeft Arkel met 0-2-verloren van Drechtstreek. ,,Wij hadden vandaag een beter resultaat verdient’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands over de verloren wedstrijd.

Arkel – Drechtstreek 0-2

Aan het begin van de wedstrijd was Drechtstreek de betere ploeg. Na een kwartier voetballen kwamen de bezoekers op een 0-1-voorsprong. Kort daarna kreeg Arkel-speler Wesley Swets een rode kaart, en zo moest de thuisploeg nog 70 minuten voetballen met maar tien man. Drechtstreek maakte slecht gebruikt van de overtalsituatie en Arkel ,,probeerde met man en macht een gelijkmaker te forceren.’’ Halverwege was het nog steeds 0-1.

In de tweede helft begonnen de krachten langzaam af te nemen bij Arkel en in de 65ste minuut trok Drechtstreek de wedstrijd definitief naar zich toe door de 0-2 te maken.

Door de nederlaag staat Arkel twaalfde in de 2e klasse F. Volgende week speelt Arkel uit tegen GJS, die derde staan.