Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Vuren verliest inhaalwedstrijd tegen SV BLC

8 maart 2022 om 23:30 Voetbal

’S-HERTOGENBOSCH Dinsdag heeft Vuren de inhaalwedstrijd tegen SV BLC met 4-1 verloren. ,,Wij hebben terecht verloren van een betere ploeg, al hebben wij goed meegespeeld’’, blikte Vuren-trainer Rick Kolff terug op het verloren duel.

SV BLC - Vuren 4-1

Vuren begon voortvarend aan de wedstrijd, al na een paar minuten opende Bjorn Paul de score voor de bezoekers. Heel lang kon Vuren niet genieten van de voorsprong want in de 15e minuut stond het alweer 1-1. SV BLC ging erop en erover want voor het rustsignaal werd het ook nog 2-1.

Aan het begin van de tweede helft waren er drie grote kansen, twee van Fabian van Horssen en een van Paul, voor Vuren op de 2-2. Deze werden echter allemaal gemist en zo bleef SV BLC de leiding houden in de wedstrijd. In de 65ste minuut kreeg Vuren een strafschop tegen, door een lichte overtreding van Bastiaan van Horssen in het zestienmetergebied. Deze werd echter tegengehouden door Vuren-doelman Geoffrey van der Boor. Vijf minuten later kreeg de thuisploeg een herkansing door wederom een lichte overtreding van Van Horssen. Deze keer kon Van der Boor de penalty niet stoppen en zo stond het 3-1. Hierna ,,bloedde de wedstrijd langzaam dood.’’ Vlak voor tijd maakte SV BLC nog de 4-1.

Door de nederlaag staat Vuren negende in de 3e klasse D. Komende zaterdag komt GDC uit Eethen, de huidige nummer 5, op bezoek in Vuren.