Jeroen van der Veer

Schelluinen wint overtuigend van NOAD’32 door Hattrick Van Delden

12 maart 2022 om 18:03 Voetbal

SCHELLUINEN Zaterdag heeft Schelluinen eenvoudig gewonnen van NOAD’32 uit Wijk en Aalburg. Dit kwam vooral vanwege een hattrick die Pascal van Delden maakte in de eerste helft. ,,Doordat we al vroeg ruim voorstonden hebben we mooi door kunnen wisselen met het oog op de inhaalwedstrijd dinsdag’’, blikte Schelluinen-trainer Richard van Gils terug op de wedstrijd.

5-1 Damien de Jong 92’

Schelluinen kreeg al erg vroeg in de wedstrijd een doelpunt tegen, in de 10e minuut maakte Ian Arendse de 0-1 voor NOAD’32. ,,Dit was eigenlijk hun enige schot op doel gedurende de hele wedstrijd.’’ Pascal van Delden trok al vrij rap de stand weer gelijk en kort daarop maakte hij ook de 2-1. Rond de 35ste minuut zorgde Van Delden ook nog voor de 3-1 en zo ging Schelluinen met een ruime voorsprong naar de catacomben.

Schelluinen bleef dominant in de tweede helft en al in de 52ste minuut maakte Diego Kemp de 4-1, wat NOAD’32 definitief de das om deed. Vlak voor tijd zette Damien de Jong zijn naam ook nog op het scorebord door de 5-1 te maken voor de thuisploeg.

Schelluinen blijft door de overwinning tweede staan in de 3e klasse D. Komende dinsdag speelt het elftal van Van Gils uit tegen ONI, de huidige nummer 11, in Gravenmoer.