Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

SVS’65 verslaat tiental Peursum

12 maart 2022 om 19:54 Voetbal

SPIJK SVS’65 heeft zaterdag met 4-0 gewonnen van Peursum. ,,Vanaf het begin af aan waren wij de betere ploeg en zetten we de tegenstander goed onder druk’’, blikte SVS’65-trainer José van de Ven terug op de wedstrijd.

SVS’65 – Peursum 4-0

1-0 Fitim Meha 15’

2-0 Fitim Meha 30’

3-0 Max Vrolijks 80’

4-0 Sam Muilenberg 92’

SVS”65 begon erg sterk aan het duel met Peursum. Al in de 15e minuut maakte Fitim Meha uit een vrije trap de 1-0. Een kwartier later verdubbelde diezelfde Meha de voorpsrong. Bij het rustsignaal stond het nog altijd 2-0.

In de tweede helft had SVS’65 het even ,,erg lastig’’ met Peursum dat wat wisselingen had gedaan. Dit veranderde nadat een speler van de bezoekers in de 65ste minuut een tweede gele kaart kreeg en dus kon vertrekken. Hierna liep SVS’65 verder uit door treffers van Max Vrolijks en Sam Muilenberg.

Door de overwinning staat SVS’65 negende in de 4e klasse E. Volgende week speelt het team van Van de Ven uit tegen GSC/ODS, de huidige nummer 2, in Dordrecht.