SSW en SVS’65 delen de punten

5 maart 2022 om 18:29 Voetbal

DORDRECHT Zaterdag heeft SVS’65 met 2-2-gelijkgespeeld uit tegen SSW in Dordrecht. ,,Twee teams die heel erg aan elkaar gewaagd waren vandaag’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

SSW – SVS’65 2-2

Al vanaf het begin van de wedstrijd waren er kansen over en weer en was er niet een ploeg de betere partij. In de negende minuut opende Fitim Meha de score voor de bezoekers uit een hoekschop. Rond de twintigste minuut maakte SSW de gelijkmaker. Nog geen tien minuten later zorgde Sam Muilenburg voor de 1-2 voor SVS’65. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft bleef het spelbeeld vrijwel hetzelfde, beide teams kregen veel kansen. ,,Het had net zo goed 6-6 kunnen staan aan het einde van de wedstrijd.’’ Na een klein uur gespeeld te hebben maakte SSW de 2-2, daarna kwamen beide ploegen niet meer tot scoren.

Door het gelijkspel staat SVS’65 op de negende plaats in de 4e klasse E. Volgende week komt Peursum, de nummer drie, op bezoek in Spijk.