Vuren onderuit bij Haaften

20 maart 2022 om 21:48 Voetbal

HAAFTEN Vuren heeft zaterdag met 2-0 verloren van Haaften. ,,Een gelijkspel was terecht geweest, en als er een ploeg had moeten winnen vandaag dan hadden wij dat moeten zijn’’, blikte Vuren-trainer Rick Kolff terug op de verloren wedstrijd.

Haaften – Vuren 2-0

In de eerste helft hadden de bezoekers weinig in te brengen. ,,Van beide ploegen was de eerste helft matig, er werden vooral veel lange ballen gespeeld en er waren weinig kansen.’’ Rond de 35ste minuut kwam Haaften uit een van die schaarse kansen wel op 1-0.

Vuren begon veel sterker aan de tweede helft door enkele omzettingen in de opstelling. Vervolgens kwamen er een paar vermeende penaltymomenten maar de scheidsrechter legde de bal geen een keer op de stip, wat tot groot ongenoegen leidde bij Vuren. Bjorn Paul en zijn broer Brent Paul waren allebei nog dicht bij de gelijkmaker maar hun kansen gingen allemaal mis. Vlak voor tijd maakte Haaften nog de 2-0.

Door de nederlaag staat Vuren negende in de 3e klasse D. Volgende week speelt het elftal van Kolff uit tegen ONI, de huidige nummer tien, in Gravenmoer.