Vuren speelt gelijk tegen koploper GVV’63

16 maart 2022 om 23:36 Voetbal

VUREN Dinsdag heeft Vuren met 1-1-gelijkgespeeld thuis tegen koploper GVV’63 uit Gameren. ,,Een slechte wedstrijd om naar te kijken op een slecht veld’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

Vuren – GVV’63 1-1

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd, al na een klein kwartier zorgde Bjorn Paul voor de openingstreffer voor Vuren. Hierna zwakte het offensief van de thuisploeg echter af en was er ,,weinig echt voetbal.’’ Bij het rustsignaal stond het nog altijd 1-0.

Paul was aan het begin van de tweede helft heel dichtbij de 2-0, zijn kans ging echter net mis. Hierna werd GVV’63 sterker en ze waren ,,vooral uit de dode spelmomenten erg gevaarlijk.’’ In de 70ste minuut kwam de koploper langszij. ,,Zij brachten meer power in de tweede helft.’’

Door het gelijkspel staat Vuren negende in de 3e klasse D. Zaterdag speelt Vuren uit tegen Haaften, de huidige nummer zes.