Jeroen van der Veer

Kozakken Boys verliest van Noordwijk

19 maart 2022 om 21:21 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft zaterdag met 0-1 verloren van Noordwijk. ,,We hebben de juiste kansen gehad, maar ze niet afgemaakt’’, blikt Kozakken Boys-trainer Michel Langerak terug op de verloren wedstrijd.

Kozakken Boys – Noorwijk 0-1

0-1 Emiel Wendt 68’

In de eerste helft had de thuisploeg veel last van de wind en ,,liet het de bal aan Noordwijk.’’ De bezoekers wisten hun balbezit echter niet goed om te zetten in veel kansen en Kozakken Boys was een paar keer gevaarlijk uit een counter. Bij het rustsignaal was het nog altijd 0-0.

De thuisploeg ging sterk van start in het tweede gedeelte van de wedstrijd en ,,nam het heft in handen.’’ Meermaals was de ploeg van Langerak dicht bij de openingstreffer maar in de 68ste minuut gebeurde het tegenovergestelde, Noordwijk kwam op 0-1 door een doelpunt van Emiel Wendt. Hierna waren Johnny Lommers en Mark Veenhoven nog dicht bij de gelijkmaker maar het bleef bij 0-1.

Door de nederlaag staat Kozakken Boys vijftiende in de Tweede Divisie. Komende dinsdag komt de huidige nummer drie, AFC, op bezoek in Werkendam.