Kozakken Boys verliest nipt van Excelsior Maasluis

2 april 2022 om 20:55 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft zaterdag met 2-3 verloren van Excelsior Maasluis. ,,We maakten teveel fouten achterin vandaag’’, aldus Kozakken Boys-trainer Michel Langerak.

Kozakken Boys – Excelsior Maasluis 2-3

0-1 Dave van Delft 3’

0-2 Kaylan Muis 12’

1-2 Lars Hutten 16’

2-2 Thomas Marijnissen (pen) 26’

2-3 Vincent van den Berg 67’

Excelsior Maasluis vloog uit de startblokken, al in de derde minuut maakte Dave van Delft de 0-1. Nog geen tien minuten later zorgde Kaylan Muis ook nog voor de 0-2. De thuisploeg toonde hierna echter veerkracht want in de 16e minuut maakte Lars Hutten de aansluitingstreffer. In de 26ste minuut werd er een strafschop gegeven aan de ploeg uit Werkendam, Thomas Marijnissen schoot Kozakken Boys hieruit weer naast de bezoekers. Bij het rustsignaal waren de ploegen nog steeds in evenwicht.

In de tweede helft waren er kansen voor beide ploegen om op voorsprong te komen. Uiteindelijk was het Vincent van den Berg die de bezoekers op 2-3 schoot. Hierna kreeg Kozakken Boys nog een aantal keren de kans op de gelijkmaker, maar die viel niet.

Door de nederlaag staat Kozakken Boys vijftiende in de Tweede Divisie. Komende dinsdag speelt het elftal van Langerak uit tegen hekkensluiter GVVV in Veenendaal een inhaalwedstrijd.