Afbeelding
Ab Donker

Unitas verliest inhaalwedstrijd van OSS’20

7 april 2022 om 00:42 Voetbal

OSS Unitas heeft woensdag de inhaalwedstrijd tegen OSS’20 met 3-2 verloren. ,,Het was een hele matige wedstrijd van beide kanten, de minst slechte heeft uiteindelijk gewonnen’’, blikte Unitas-trainer Hans de Jong terug op de nederlaag.

OSS’20 – Unitas 3-2

Gedurende de wedstrijd was er geen team de betere partij. De thuisploeg kwam uiteindelijk op voorsprong door een voorzet die in de kruising draaide van het doel van Unitas. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 1-0.

Unitas begon iets beter aan de tweede helft want Omar Boulamhayan kopte vrij snel de gelijkmaker tegen de touwen. ,,Hierna wilden wij erop en erover maar dat lukte niet.’’ Het was uiteindelijk OSS’20 dat weer op voorsprong kwam en zelfs uitliep tot 3-1. Vlak voor tijd bracht Everon Pisas de spanning terug in de wedstrijd door de 3-2 te maken, hierna kregen de bezoekers nog enkele kansen op de gelijkmaker maar die viel uiteindelijk niet.

Door de nederlaag staat Unitas tiende in de 3e Divisie B. Zaterdag komt JOS Watergraafsmeer, de huidige nummer elf, op bezoek in Gorinchem.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie