Afbeelding
Ab Donker

Vuren boekt klinkende zege op MVV’58 door hattrick Steenhuis

16 april 2022 om 17:53 Voetbal

VUREN Vuren heeft zaterdag met 4-1 gewonnen van MVV’58 uit Meteren. De overwinning kwam onder andere tot stand door een hattrick van Mark Steenhuis.

Vuren – MVV’54 4-1

De thuisploeg vloog uit de startblokken, al in de derde minuut van de wedstrijd zorgde Bjorn Paul voor de 1-0. Kort daarna maakte Steenhuis de 2-0. ,,Wij speelden MVV’58 in de eerste helft helemaal weg, het had net zo goed 6-0 of 7-0 kunnen staan’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff. In de 29ste minuut maakte Steenhuis de 3-0 en rond de 35ste minuut was zijn hattrick compleet. Bij het rustsignaal was het 4-0.

In de tweede helft kregen de bezoekers, door wat omzettingen, iets meer grip op de wedstrijd. Dit zorgde echter niet voor heel veel extra kansen. Rond de 65ste minuut kwam MVV’58 nog wel op 4-1, maar verder dan dat kwamen de bezoekers niet. Vlak voor tijd kreeg Vuren nog een strafschop, Bas van der Vliet schoot deze echter op de paal.

Door de overwinning staat Vuren tiende in de 3e klasse D. Volgende week komt hekkensluiter NOAD’32 uit Wijk en Aalburg op bezoek in Vuren.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie