Afbeelding
Jeroen van der Veer

SVS’65 verslaat eenvoudig streekgenoot Asperen door hattrick Fitim Meha

12 april 2022 om 23:06 Voetbal

ASPEREN Dinsdag heeft SVS’65 de inhaalwedstrijd uit in Asperen met 1-4 gewonnen. ,,Een hele leuke wedstrijd voor ons, wij waren vrijwel de hele tijd de betere ploeg.’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

VV Asperen - SVS´65 1-4

Aan het begin van de wedstrijd namen de bezoekers meteen het initiatief. ,,Het eerste half uur waren wij de dominante ploeg.’’ Willem Looijen leek de openingstreffer te maken, zijn doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Tegen het einde van de eerste helft kwam Asperen iets meer in de wedstrijd maar tot doelpunten leidde dit niet.

In de tweede helft schoot SVS’65 uit de startblokken, Fitim Meha zorgde in de 49ste minuut namelijk voor de 0-1. Hierna maakte Looijen de 0-2, maar wederom werd hij teruggefloten door de scheidsrechter wegens buitenspel. In de 75ste minuut kwam SVS’65 alsnog op 0-2 weer door Meha. Twee minuten later kreeg Looijen dan toch nog zijn doelpunt, door de 0-3 te maken. In de 85ste minuut deed de thuisploeg nog iets terug maar het slotakkoord was voor de bezoekers. Meha maakte in de 87ste minuut namelijk zijn hattrick compleet.

Door de overwinning staat SVS’65 zevende in de 4e klasse E. Komende zaterdag speelt SVS’65 uit tegen Peursum, de huidige nummer zes.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie