SVW pakt tweede periodetitel na ruime overwinning op Wieldrecht

3 mei 2022 om 21:05 Voetbal

GORINCHEM SVW heeft dinsdag de tweede periodetitel veroverd van de 2e klasse F, door Wieldrecht met 6-1 te verslaan. De wedstrijd was eerder gestaakt bij een stand van 2-1 waarna de KNVB later besloot dat de resterende tien minuten uit moesten worden gespeeld. ,,Wieldrecht nam de wedstrijd niet serieus en kwam opdagen met een lager elftal, dat hebben wij hard afgestraft’’, blikte SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek terug op de wedstrijd.

SVW - Wieldrecht 6-1

3-1 Musab Abdirahman 89’

4-1 Musab Abdirahman 90’

5-1 Mounir el Ouazizi 92’

6-1 Mounir el Ouazizi 95’

SVW speelde vanaf de hervatting van de wedstrijd vol op de aanval. De thuisploeg kwam al snel op 3-1 door een doelpunt van Musab Abdirahman, nog geen minuut later maakte hij ook de 4-1. Twee minuten later zorgde Mounir el Ouazizi voor de 5-1 en vlak voor tijd maakte diezelfde Ouazizi ook de 6-1. ,,Wij waren constant in de aanval en we hadden er nog wel twee bij kunnen maken.’’

Door de overwinning pakt SVW dus de tweede periodetitel en staat het tweede in de 2e klasse F. Komende zaterdag speelt SVW uit tegen streekgenoot Woudrichem, die momenteel tiende staan.