Schelluinen verliest kansloos van ONI

11 mei 2022 om 00:46 Voetbal

SCHELLUINEN Schelluinen heeft dinsdag verloren van ONI uit Gravenmoer. ,,ONI was vandaag voor het grootste gedeelte de betere ploeg’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

Schelluinen – ONI 1-4

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de bezoekers het betere team. Na dertig minuten spelen kwam ONI daarom ook op 0-1. Heel lang konden de bezoekers echter niet genieten van de voorsprong want Menno Dekkers trok de stand in de 34ste minuut gelijk. Bij het rustsignaal waren de ploegen in evenwicht.

In de tweede helft ging ONI erop en erover. In de 55ste minuut werd de 1-2 gemaakt en Schelluinen had daar geen antwoord meer op. Tegen het einde van de wedstrijd werd het ook nog 1-3 en 1-4.

Door de nederlaag staat Schelluinen derde in de 3e klasse D. Komende zaterdag komt koploper SV BLC op bezoek in een duel om de koppositie (alleen GVV’63 kan dat nog verstoren).