Kozakken Boys weet weer eens wat winnen is

15 mei 2022 om 00:32 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys heeft zaterdag met 3-0 overtuigend gewonnen van Koninklijke HFC, uit Haarlem. ,,Een mooie bevestiging dat we nog kunnen winnen’’, aldus Kozakken Boys-trainer Michel Langerak.

Kozakken Boys – Koninklijke HFC 3-0

1-0 Thomas Marijnissen 13’

2-0 Thomas Marijnissen 35’

3-0 Tarik Fagrach 54’

Na een openingsfase waarin beide ploegen ,,een beetje zoekende waren’’, nam Kozakken Boys al snel het initiatief. In de 13e minuut maakte Thomas Marijnissen de 1-0 en twintig minuten later verdubbelde hij ook de voorsprong. Bij het rustsignaal was het 2-0.

Ook in de tweede helft bleef Kozakken Boys domineren. Nadat Tarik Fagrach ook nog de 3-0 maakte voor de thuisploeg was het gedaan met het verzet van de bezoekers.

Door de overwinning staat Kozakken Boys zestiende in de Tweede Divisie. Volgende week speelt het elftal van Langerak uit tegen Rijnsburgse Boys, die momenteel vijfde staan.