Boy Imminck

Sleeuwijk staat op uit de dood tegen Wilhelmina’26

15 mei 2022 om 00:50 Voetbal

WIJK EN AALBURG Sleeuwijk heeft drie zeer belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie, uit bij concurrent Wilhelmina’26, in Wijk en Aalburg, werd het 0-3. ,,De wonderen zijn de wereld nog niet uit’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

Wilhelmina’26 – Sleeuwijk 0-3

0-1 Lars Branderhorst 20’

0-2 Jeffrey Molhoek (pen) 28’

0-3 Petar Micic 49’

Aan het begin van de wedstrijd was de thuisploeg het gevaarlijkst. Het was echter Lars Branderhorst die ,,bij de eerste kans voor Sleeuwijk’’ de 0-1 maakte. Tien minuten later kregen de bezoekers ook nog een strafschop toekgekend wegens een overtreding, deze werd door Jeffrey Molhoek vervolgens binnengeschoten. Zodoende was de ruststand 0-2.

De tweede helft was amper begonnen of Sleeuwijk kwam op 0-3 via Petar Micic. Hierna liet Sleeuwijk de bal bij Wilhelmina’26 en hoopte het op een counter. Uiteindelijk kwam de thuisploeg niet meer tot scoren en zo gingen de drie belangrijke punten mee naar Sleeuwijk.

Ondanks de overwinning staat Sleeuwijk laatste in de 2e klasse F. De ploeg van Van Pelt is Arkel, de huidige nummer dertien, wel tot op twee punten genaderd. Volgende week komt Tricht, de huidige nummer acht, op bezoek in Sleeuwijk.