Vloek van late tegentreffers weer terug bij Kozakken Boys

21 mei 2022 om 21:28 Voetbal

RIJNSBURG Kozakken Boys heeft zaterdag met 1-1-gelijkgespeeld tegen Rijnsburgse Boys. De thuisploeg kwam pas diep in blessuretijd, een fenomeen dat al vele keren is voorgekomen tegen Kozakken Boys dit seizoen, langszij. ,,Het lijkt wel alsof wij patent hebben op late tegentreffers’’, aldus Kozakken Boys-Michel Langerak.

Rijnsburgse Boys – Kozakken Boys 1-1

0-1 Lars Hutten 16’

1-1 Delano Asante 93’

Kozakken Boys begon uitstekend aan het duel. Al na een kwartier voetballen maakte Lars Hutten de 0-1 voor de bezoekers. ,,Hierna hadden wij het moeten afmaken.’’ Bij het rustsignaal was het nog altijd 0-1.

In de tweede helft waren er kansen over en weer. ,,De wedstrijd was in evenwicht geruime tijd.’’ Pas tegen het einde van de wedstrijd probeerde de thuisploeg in een alles-of-niets-poging om toch nog een puntje te slepen uit de wedstrijd. Een poging die succes had, want Delano Asante maakte diep in blessuretijd toch nog de gelijkmaker.

Door het gelijkspel staat Kozakken Boys zestiende in de Tweede Divisie. Komende donderdag komt Quick Boys, de huidige nummer tien, uit Katwijk aan Zee op bezoek in Werkendam.