Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

GJS verliest van De Zwerver en ziet kansen voor derde periodetitel verdampen

21 mei 2022 om 22:36 Voetbal

KINDERDIJK GJS heeft zaterdag met 4-1 verloren van De Zwerver in Kinderdijk. ,,Zij hebben ons in de eerste vijf minuten genekt’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

De Zwerver – GJS 4-1

De thuisploeg kende een droomstart. Al binnen vijf minuten waren de 1-0 en 2-0 gemaakt door De Zwerver. Hierna herpakte GJS zich ietwat, maar De Zwerver was nog niet klaar met klappen uitdelen. Tegen het einde van de eerste helft werd het namelijk ook nog 3-0.

GJS kwam wel wat beter uit de kleedkamer, Rob van den Boom maakte namelijk al vrij snel in de tweede helft de 3-1. Hierna waren er ,,kansen genoeg’’ op nog meer treffers voor GJS, deze kansen werden echter allemaal gemist. Vlak voor tijd werd het ook nog 4-1.

Door de nederlaag is de kans op de derde periodetitel nog maar heel klein voor GJS, dat nu vierde staat in de 2e klasse F. Volgende week zaterdag komt Heukelum, de huidige nummer negen, op bezoek in Dalem.