Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

SVS’65 speelt lang mee tegen kampioen IFC, maar delft uiteindelijk het onderspit

22 mei 2022 om 00:38 Voetbal

HENRIK-IDO-AMBACHT SVS’65 heeft zaterdag niet kunnen stunten tegen kampioen IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Het werd 4-0 voor de thuisploeg. ,,Ondanks de uitslag hebben wij heel lang goed meegedaan en onze nodige kansen gehad’’, blikte SVS’65-trainer José van de Ven terug op de wedstrijd.

IFC – SVS’65 4-0

Vanaf het begin van de wedstrijd liet SVS’65 IFC aan de bal. De kampioen van de 4e klasse E kwam na een succesvolle aanval al vrij snel op 1-0. Uit de aftrap die volgde na die treffer had Robin IJsselstein meteen een enorme kans op de gelijkmaker. Tot aan het rustsignaal kwam SVS’65 goed mee met IFC en zo bleef het bij 1-0.

In de tweede helft kwam de klasse van IFC naar boven, in de 50ste minuut werd het 2-0 uit een strafschop en in de 75ste minuut werd het 3-0 en vrijwel direct daarna ook nog 4-0. Daarvoor was Willem Looijen nog wel gevaarlijk namens SVS’65, maar zijn inzet belandde op de paal. Na de 4-0 was het vooral ,,uitvoetballen’’ voor SVS’65.

Door de nederlaag staat SVS’65 negende in de 4e klasse E. Volgende week komt SSW, de huidige nummer twaalf, uit Dordrecht op bezoek in Spijk.