Quidec Pacheco via Pixabay

Kozakken Boys verliest in blessuretijd van Scheveningen

28 mei 2022 om 23:38 Voetbal

SCHEVENINGEN Kozakken Boys heeft zaterdag met 2-1 verloren van Scheveningen. Vrijwel de gehele wedstrijd leek het erop dat de Werkendammers gingen winnen. Pas in blessuretijd zorgde oud-eredivisionist Lex Immers ervoor dat de drie punten toch in Scheveningen bleven.

Scheveningen – Kozakken Boys 2-1

1. 0-1 Thomas Marijnissen 14’

1-1 Lex Immers 90’

2-1 Lex Immers 92’

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd. Al in de 14e minuut maakte Thomas Marijnissen de 0-1 voor Kozakken Boys. ,,We hadden er meer moeten maken in de eerste helft’’, aldus Kozakken Boys-trainer Michel Langerak. Na 45 minuten spelen was het nog altijd 0-1.

Ook in de tweede helft hielden de Werkendammers voor een lange tijd stand. De vloek van de late tegentreffers, die de bezoekers al zo vaak heeft geplaagd dit seizoen, sloeg echter weer toe, want Lex Immers maakte in de 90ste minuut de gelijkmaker. Vervolgens ging Scheveningen erop en erover want twee minuten later maakte diezelfde Immers ook de 2-1.

Kozakken Boys blijft door de nederlaag zestiende staan in de Tweede Divisie en kan nacompetitie niet meer ontlopen. Volgende week komt het gedegradeerde ASWH op bezoek in Werkendam in de laatste competitiewedstrijd.