Gemeente Amersfoort

Schelluinen verliest van SC ’t zand

16 september 2022 om 00:40 Voetbal

TILBURG Schelluinen heeft donderdagavond niet kunnen winnen van eersteklasser SC ’t Zand. In Tilburg werd het 3-2 voor de thuisploeg. ,,Als je kijkt naar hoe wij gespeeld hebben, dan hebben wij het prima gedaan’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

SC ’t Zand – Schelluinen 3-2

De thuisploeg begon beter aan de wedstrijd dan Schelluinen. Toch kwamen de bezoekers tegen de verhouding in op 0-1 door een doelpunt van Jordy de Groot. SC ’t Zand bleef de druk echter opvoeren en vlak voor rust werd het toch 1-1.

In de tweede helft verschoof het spelbeeld ietwat en Schelluinen kwam op 1-2 door een treffer Erik Kerkhoven. In de slotfase kwam de thuisploeg vervolgens toch weer langszij en met nog tien minuten te gaan werd het ook nog 3-2 voor SC ’t Zand.

Schelluinen is ondanks het verlies door in de beker. De reguliere competitie begint voor Schelluinen volgende week uit tegen EBOH in Dordrecht.