Archief BDUmedia

Kozakken Boys verliest in avondwedstrijd van De Treffers

9 oktober 2022 om 00:47 Voetbal

GROESBEEK Kozakken Boys heeft zaterdag met 3-0 verloren van De Treffers in Groesbeek. ,,Voetballend hadden wij vandaag niet het vermogen om het verschil te maken, op alle facetten zijn wij afgestraft’’, blikte Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood terug op de wedstrijd.

De treffers - Kozakken Boys 3-0

1-0 Coen Maertzdorf 18’

2-0 Jordy Thomassen 62’

3-0 Raymond Gyasi 81’

Vanaf het begin van de wedstrijd liep het duel voor de bezoekers erg moeizaam. In de 18e minuut opende Coen Maertzdorf de score voor de thuisploeg. ,,We speelden eigenlijk een kansloze wedstrijd.’’ Tot het rustsignaal werd er echter niet meer gescoord.

In de tweede helft bleven de Werkendammers grote moeite hebben met De Treffers. De bezoekers probeerden van tactiek te wisselsen, maar net toen die wisseling had plaatsgevonden maakte Jordy Thomassen in de 62ste minuut de 2-0. Raymond Gyasi besliste de wedstrijd in het voordeel van De Treffers, door in de 81ste minuut de 3-0 te maken.

Calderwood was na afloop lovend over hoe Julian Geelhoedt, die pas vijf minuten voor het begin van de wedstrijd hoorde dat hij moest spelen, het voortouw nam. ,,Het is een groot compliment dat hij de dragende speler was vandaag, maar het zegt ook iets over het spel van het team vandaag.’’

Door de nederlaag staat Kozakken Boys twaalfde in de Tweede Divisie. Volgende week komt Ijsselmeervogels, de huidige nummer zestien, uit Spakenburg op bezoek in Werkendam.