BDUmedia

Schelluinen verliest van LRC in de beker

21 oktober 2022 om 14:01 Voetbal

SCHELLUINEN Schelluinen heeft donderdagavond met 1-5-verloren van LRC uit Leerdam, in de KNVB Beker. ,,Na de pauze wilden wij wat meer druk geven omdat LRC de bovenliggende partij was, dit lukte uiteindelijk niet’’, aldus  Schelluinen-trainer Richard van Gils.

Schelluinen - LRC 1-5

Vanaf het begin van de wedstrijd hadden de bezoekers de overhand. Na een kwartier kwam LRC op 0-1 door een foutieve terugspeelbal bij Schelluinen. De thuisploeg kon in de eerste helft geen antwoord geven op deze treffer en daarom was de ruststand 0-1.

In de tweede helft ging Schelluinen aanvallender spelen. Dit pakte aanvankelijk verkeerd uit, want LRC maakte in hoog tempo de 0-2, 0-3 en 0-4. Diego Kemp redde hierna nog wel de eer voor de thuisploeg, door de 1-4 te maken. Tegen het einde van de wedstrijd werd het ook nog 1-5.

Schelluinen is door de nederlaag uitgeschakeld in de KNVB Beker. Zaterdag 29 oktober komt Wilhelmina’26 op bezoek in de reguliere competitie.