Jeroen van der Veer

Kozakken Boys verliest ook van IJsselmeervogels

15 oktober 2022 om 21:26 Voetbal

WERKENDAM Kozakken Boys is er zaterdag niet in geslaagd om punten te pakken, er werd met 1-4 verloren van IJsselmeervogels. ,,We hebben verloren van onszelf en een effectief IJsselmeervogels’’, aldus Kozakken Boys-trainer Scott Calderwood.

Kozakken Boys – IJsselmeervogels 1-4

1-0 Kevin Vermeulen 12’
1-1 Kian Visser 20’
1-2 Morad El Haddouti 41’
1-3 Khalid Tadmine 79’
1-4 Youssouf Blel 81’

De thuisploeg begon zeer voortvarend aan de wedstrijd. In de 12e minuut maakte Kevin Vermeulen de 1-0. ,,We maakten het de bezoekers erg lastig met ons veldspel.’’ Toch kwam IJsselmeervogels in de 20ste minuut langszij door een treffer van Kian Visser. Vlak voor het einde van de eerste helft maakte Morad El Haddouti ook nog de 1-2.

In de tweede helft moest Kozakken Boys opzoek naar de gelijkmaker. Na wat aanvallende wissels ontstond er echter ook meer ruimte voor de bezoekers. Khalid Tadmine maakte in de 79ste minuut uit die ruimte de 1-3. Nog geen twee minuten later zorgde Youssouf Blel ook nog voor de 1-4.

Door de nederlaag staat Kozakken Boys twaalfde in de Tweede Divisie. Woensdagavond komt Vitesse op bezoek in de beker.