Ab Donker

EBOH in de tweede helft langs Sleeuwijk

2 april 2022 om 23:43 Voetbal

DORDRECHT Sleeuwijk heeft zaterdag met 4-1 verloren van EBOH. ,,We misten een hoop basisspelers vandaag, dus het was daarom wat lastiger’’, aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt.

EBOH – Sleeuwijk 4-1

In de eerste helft van de wedstrijd waren de teams gewaagd aan elkaar. EBOH opende al wel snel de score in de 8ste minuut. In de 34ste minuut maakte Lennard Pierhagen de gelijkmaker voor Sleeuwijk uit een counter. Bij het rustsignaal waren de teams nog in evenwicht.

Aan het begin van de tweede helft kwam EBOH weer op voorsprong. Dit zorgde ervoor dat Sleeuwijk aanvallender moest gaan spelen op zoek naar de gelijkmaker. De ruimte die hierdoor ontstond werd optimaal benut door de thuisploeg, die verder uitliep naar 3-1 en 4-1.

Door de nederlaag blijft Sleeuwijk een-na-laatste in de 2e klasse F. Volgende week komt Drechtstreek, de huidige nummer elf, op bezoek in Sleeuwijk.